>

I'm back !!


Annyeong...


Lame tk jenguk blog. Tetibe macam free pulak nak berblogging sekarang ni. Ade sebab ke ape? HAHAHA.. Ape pon I'm back and start nak potpet macam joyah. Ok bye :)

Rindu tak?


Salam.. 


Rindu kite tk?? Lame kite tk post kan? Maaflah ye peminat setia yang rajin stalk saye. Saye ni busy sikit, banyak, jarang² kadang² and yang sama waktu dengannya. Kalau nak on tweet fb tu sempat lah kan. Kalau nak bukak blog ni mane lah nak menyempat tambahan pulak bercerita panjang memang tak ah jawabnye. Tapi ape² pon terima kasih ye semua yang tk henti² menyokong kerjaya seni saye selama ni. Hahaha (ayat nk retis sangat) Ini semua poyo! Asal traffic blog ni tk pernah sunyi?? Korang bace ape sebenarnye?? Padahal berkurun saye tk update kot. Korang free pulak. Tolong saye update please hahahaha.. (Mood geram sebenarnye) Bukak je tengok traffic kemain siap ade comment bagai (maaf malas saye nk approve comment) Tapi jangan sedih saye bace comment tu. Terima kasih 


Kenapa?


Salam.. 

Kenape? Kenape? Kenape? Hahaha.. Pepagi dah feeling worst kot. Kepala pulak pening kene hujan semalam. Adess, antibodi dah low tk boleh kene hujan mula nak pening bagai. Jangan demam sudah lah. Lagi tk larat nak layan demam pening semua. Adess.. 


Semalam lelap pukul bape pon tak ingat. Tapi ingat semalam taknak fikir Nadra pon dek terlampau pening. Tapi entah lah nape muncul pulak Nad dalam mimpi. Dah 2 hari kot dye muncul dalam mimpi. Hurm.. Mase kite nak dye muncul dalam mimpi dye tak muncul ugh! Mase kite tak sangka tu jugak dye muncul. Kenape?? Erghh!! Lagi tambah pening. Hahaha.. Kalau selalu dye muncul dalam mimpi and bagitau dye mesti dye kate "saye rindu awak lah tu" . Hahaha.. Banyak lah awak rindu. Kalau dulu yelaa.. Kalau sekarang entahlah. Paling takleh blah kalau mimpi tu bawak topik memang ade jelaa nak panjangkan mimpi tu. (Hanya kteorang yang tahu) hahaha.. 

Ni jelaa post kali ni. iols tersangat lah pening. Sekian 


Pantai Pasir Panjang


Salam.. 

Harini menghabiskan cuti kat pantai Pasir Panjang yang terletak kat kaki gunung santubong. Dah boleh nampak Puteri Santubong tengah tido (mohon seram) hahaha.. Malas nak cite panjang sebab name pantai pon Pasir Panjang. Hahaha.. 




Yang last ni saje nak bagi An'an jeles sebab dye selalu p pantai tk ajak! (Kat mesir kot cane nak ajak) hahaha.. Tapi jeles seyy selalu je whatsapp bagitau p pantai. Kuangasam punye Doreamon! Hahaha.. 


An'an.. Kite tau hang busy study nak exam kan. Nanti hang dh free bace ni sekali lagi mohon jeles sekali lagi even hang takde jeles mane pon cume terharu siap ngan puitis hang kalah mat. Hahaha.. Selalu mat je berpuitis bagai maklum la anak cikgu katekan. Hahaha.. 

Ape pon Terima Kasih Boss ajak pergi pantai. Seronok tengok ombak. Hikhikhik.. 


Hantu bergambar


Salam..

Hantu bergambar?? Ape uols ingat manusia je pandai bergambar? Hantu pon selalu gak bergambar kan. Hahaha.. Pergh! Cerita tentang hantu bergambar ni sakit pulak hati kite. Al kisah nye kawan sekerja ni macam dah takde keje len. Keje dye dok berselfie 24/7 . Bosan tengok usah cakap lah. Kite diamkan je malas nak bising urusan orang kan. Masalah kite bising sekarang sebab hobi dye asyik menyusahkan kite pulak. Alahai baik kite bukan jenis nak mengamuk marah ikut hati. Masih ade lagi sabar bersisa di hati kot. 


Bila kita ade keje buatlah keje yang boss suruh kan. Yang ni tak! Keje dye selfie and suruh orang lain ambikkan gamba ke entah billion kali tak pernah puas hati. Lahai.. Yang takleh blah sampai kite 5km jauh pon dye panggil. Ingatkan penting sangat tapi rupenye suruh tangkap gambar dye je! Cakap cepat sape tak marah?? Pelbagai posing dye nak buat. Ingat kite ni photographer ke?? Ingat kite ni takde keje ke?? Dah tegur tau pulak buat muka masam. Lepas tu ingatkan dah muak tapi masih jugak entah bila nak stop pon tak tau. Tunggu fon tu bersepai kot baru stop. Ya Allah, sabar ni dah tipis sangat dah. Janganlah sampai fon dye bersepai satu hari nanti. Doakan ye..