>

Happy Birthday Nadra Ruba'i


Salam.. 

19/03/2015
Happy Birthday Nadra Ruba'i

Hehehe.. Happy birthday Nanad!! May Allah bless you. It's your 22th birthday. And you're daddy to a cute son ever. Anaqi pon nak tumpang happy tau (even tknak kewujudan Anaqi pon) hurm.. 


Okeyh jangan cerita sedih dulu. Tahun ni macam lain sikit sebab kite tk bersama and I can't even wish to u. Cuma harap awak ade bace kat mane pon. Hurm.. Takpe, hadiah dah sampai muar. Harap dah sampai kat awak jugak. Seperti tahun tahun kita bersama saye bagi hadiah. Tahun ni pon tknak terkecuali. Macam bende wajib saye buat kot. Maaflah kalau terasa tk logik nye tindakan saye tu. Tapi terimalah tu dari saye and Baby Anaqi. 


Ape pon semoga semuanya okay untuk awak. Saye cuba tunaikan permintaan awak sebelum ni cuma ade part yang saye tk boleh. Maafkan saye. Tapi saye harap awak hidup baik baik lepas ape yang sepatutnye awak tkkan lari. Tapi takpe lah. Asalkan awak bahagia. Sebab saye pasti suatu hari awak akan tengok sendiri Anaqi baru awak sedar sendiri. 

Sekian


0 Budak Comel:

Post a Comment