>

Nadhdif Al Baihaqi, Nadra Jr


Salam.. 

Nadhdif Al Baihaqi. Sedap tk nama tu? Baby pon suke kot. Panggil dye mesti dye tendang tendang (berlaku sekali je pon) hahaha.. Macam dye respon lak kan. Mase tendang tu mcm haizz!!! Sakit kot. Senak perot di buatnye. Time ni macam nak mengamuk pon ye gak! Geram! Berfutsal tk ikut mase kot. Cuma dh masok mggu akhir dye jarang dh tendang or gerak. Doc kate sebab dye besar ruang pon sempit tu dye tk byk gerak. Alolo.. Comel je kan. Aiyoo.. Tk sabar nk picit picit balas dendam sebab tendang mom. Hehehe.. 

Harini 9bulan 2hari. Tak keluar lagi ke baby?? Tadi siang jumpe doc sebab dah cukup bulan kot. Berbulu jugak lah tunggu sebab hari isnin ramai kan. Tunggu tu berharap gak "eh, kite kat klinik ni baby taknak keluar ke?" Hahaha.. Boleh pulak terfikir camtu. Then dah jumpe doc kene ceramah pulak. Kene marah lagi lah. Doc memang suke marah orang tak cukup rehat kan? Haizz!! Doc tanye dah ade tanda tanda tak? Kalau ikut ape yang saye rasa belum ade tanda nak keluar kot. Doc kate bagi sesetengah orang first baby memang camtu lambat sikit. Kalau lame sangat boleh serah diri kat hospital terus katenye. Pergh! Seram baq hang! Terus diam mulut kecut. Hahaha..


Baby, mom dah buat salah. Tapi mom betulkan salah tu mom kandungkan kamu. Maafkan mom sayang kamu lahir tanpa ayah kamu. Maafkan ayah kamu sayang sebab taknak kehadiran kamu. Kamu Nadhdif Al Baihaqi. Mom pilih nama tu supaya mom boleh panggil kamu "Nad" sebab Nad itulah ayah kamu yang tak boleh kamu miliki di dunia ini. Tapi mom pernah janji dengan kamu mom akan buat yang terbaik untuk kamu. Maafkan mom sayang kalau kamu tak membesar dengan mom nanti. Mom percaya kamu lebih baik dengan mereka yang akan kamu temui tak lama lagi.

Terima kasih sayang sebab jadi anak mom yang satu satunya kenangan yang Nadra tinggalkan untuk mom. Maafkan kami sayang. Lahirlah cepat sayang. Mom penat tunggu tau.



0 Budak Comel:

Post a Comment