>

Februari datang lagi


Salam..

Tak sedar hari ni dah masuk bulan Februari dah. Baby kite nak tengok dunia dah. Hehehe.. Tetibe tk sabo lak. Tapi kan, cepat betul rasanya. Baru je rasa early new year that day, and trust me this year memang sesangat mencabar (saye rasa tiap-tiap tahun pon mencabar, tak pernah tenang hidup ni!!) Terlalu banyak urusan dunia yang nak dibuat kan? Dari awal pagi buka mata sampai malam tutup mata semua bermula dengan cabaran. Malamnya pula masa untuk berehat penat. Tapi ade jugak orang yang macam saye memalam tak pernah nak kenal penat asyik fikir bebukan je. Otak taknak berehat! 

Semalam, I was like "eh, 1 february dah?" Hahaha.. Bukan buat buat terkejut tapi memang tak rase masa berlalu. Bila je ingat februari automatik ingat "eh, birthday Iskandar lah!" Hahaha.. Pulak kan? Dah takde ingat bende len ke cane ntah lah. Auto je ingat Is punye bday kot. Last kiteroang borak pasal bday ni Is kate bday is lepas Valentine Day. Hahaha.. Serius rindu borak ngan Iskandar macam dulu dulu. Sekarang? Mustahil kot. Kalau boleh pon dalam mimpi. Hahaha. Kesian kan. Nak wat cane orang taknak dye lari sejauh mungkin. Manusia memang camtu kot. Cuma saye tak buat camtu sebab saye tau dalam hidup saye manusia datang pergi saye kene hargai sebab saye takde sesape pon untuk saye berkongsi bahu.


Kali ni takde dah nak wish birthday kot. Tak mungkin kot. Last time Is comel je text mintak hadiah bday. Lewat pon tetap hadiah kan Is. Teringin nak tengok Is pakai baju tu. Tapi dah kene block kat IG dye dah. Huhuhu.. Takpe la. Cuma saye terkilan kite tak macam dulu dah berkawan baik. Boleh gurau, bole kongsi masalah atau borak ape je memalam kat twitter. R I N D U. Tahun ni kite nak wish pon nanti kalau kesampaian InsyaAllah. Nak bagi hadiah tu memang tak bole dah. Huhuhu.. Hadiah yang lepas cukup lah ea. Hehehe.. Kite ikhlas je Is. Tengok Is beria ria kite sedaya upaya nak penuhi permintaan tu. Demi Allah mase tu kite pon tak cukup modal gak sebenarnye. Abis korek sane sini baru dapat yang secukupnye. Pada saye, tengok orang yang saye sayang happy saye tumpang happy. Bila dah selesai dengan segala payment tu lega kemain lagi hati weyy.. Padahal bukan saye punye hadiah pon. Saye sendiri tak penah kot beli baju melebihi RM100. Baju saye murah murah je. Seumur hidup ni tak penah manjakan diri dengan baju mahal. Bukan taknak tapi tak mampu. Mampu tengok bole ler. Hahaha.. 

Dah melalut ke lain pulak cite eh, tulaa pasal ikut tangan je menaip. Otak cakap tu tangan taip je. Taknak fikir dah. Hahaha.. Tapi sejujurnye saye sangat rindu seorang sahabat baik bernama Iskandar Khairul Anuar 



0 Budak Comel:

Post a Comment