>

Gimbap Ndana


Salam.. 

Tertanye tk kenapa lak ngan Ndana?? Tak masal erk? Hahaha.. Ndana buat saye mengidam gimbap level nak baham semua gimbap. Selera orang pregnant ni pelik je kan. Kat Sushi King bole je makan gimbap kan. Tapi entah tekak taknak layan pulak. Siap duduk menung lagi kat sushi king tu. Haizz!! Perangai.. Hahaha.. 

So nak mintak tolong Anne ajar buat payah gak dye busy study tu. Tapi sebab gimbap dye buat tekak asyik nak perkena gimbap buatan sendiri tapi tak reti buat plus tak pernah buat pon. Cane tu?? Hahaha.. Then asyik busy sabtu ahad ade class tuition budak budak. Tapi minggu ni peluang lak sebab free sangat dah. 


Semangat saye cari resepi gimbap kat Google then beli barang. Sekali cuba tak menjadi. Abis buruk rupa gimbap tu. Tertanye cane Anne umo 16 lagi terer buat mane bole kalah ni. Try, try an try lagi then lame sikit abiskan bahan bahan baru menjadi. Gelak sendiri ngan perangai entah apetah. Alahai Ndana, akak punye gimbap dah siap tapi mesti tak sedap macam bakal chef Ndana buat. Siyes tak sedap kot. Takpe lah len kali akak try lagi. Hahaha.. Thanks Anne bagi akak mengidam teruk. Hahaha.. 


0 Budak Comel:

Post a Comment