>

Mood


Salam.. 

Betul lah kata orang kan mood orang mengandung ni pelik kejap okay kejap tidak. Kekadang macam nak mogok tanpa sebab je. Nanad selalu buat hahaha.. Lepas tu tanye kenape mesti dye jawab "saye pon tk tau kenape dengan saye ni bie" hahaha.. Saye jawab dye mudah je "awak punye mood macam pompuan period" hahaha.. Setiap kali mood dye muncul saye tanye "period eh sayang?" Hahaha.. Memang kene kuangasam lah jawabnye kan. 


Ni satu harini mood ajak gaduh kot. Macam nak marah tapi tk marah boleh lagi nangis. Macam nak gelak tapi tk boleh nk gelak. Alahai penyakit mane muncul ni tk tau lah. Tapi penat sangat penat and agak penat. Eh? Bukan same ke maksud semua tu? Ah! Lantak. Hahaha.. Tapi boring lah mood camni. Ape keje pon tak boleh nak buat atau fokus. Ade je silap sane sini. Pening pon menjadi jadi lah jawabnye sebab banyak keje tertunggak. Boleh nak meletup pulak hati ni dek mood sendiri. Kekadang macam nak tampar diri je jangan lah ambik port sangat dengan mood ni. Tapi tetap tk boleh jugak. Haizz!!


0 Budak Comel:

Post a Comment