>

Lagi Nadra Ruba'i


Salam.. 

Sekali buat post pasal Nanad macam tknak abis type lagi. Hahaha.. Sengal punye lah. Tapi pengubat hati layankan je lah ea. Cerita pasal Nadra buat saye tknak stop menaip. Hahaha.. 


Orang tengok or bace mesti menyampah. Nampak saye takleh move on. Sebab saye memang tknak move on. Pada yang mengikuti post saye lame memang saye pernah kate saye akan tetap tunggu Nadra sampai hujung nyawa saye. Ditakdirkan saye mati esok pon Nanad jugak yang terakhir kat hati saye. Dengan Nanad saye belajar segalanya. Tapi jodoh kteorang je tak panjang kan. Seiring waktu saye pasti tiada lagi di ingatan Nanad. Sebab tu saye simpan satunya dari dye. Ya! Baby ni saye simpan sebab tu. Takde sape nak rosakkn mase depan tanpa sebab kan. Begitu jugak saye. Saye bole cakap macam orang tkde pelajaran. Tapi yang merasai semua saye sendiri. Setiap kata detik masa yang saye kongsikan dengan Nanad masih segar macam baru semalam kteorang bergelak tawa, gurau senda, menangis duka. Mungkin pada siapa pon tk merasa. Bole buat buat buta tapi saye pasti saye tau ape yang saye atau Nanad lalui dari mula sampai tamatnya hubungan kteorang. 

Memula saye sangat kisah akan orang berkata saya bodoh mengharap atau saye hanya sekadar tempat untuk membalas dendam. Tapi kelamaan saye pesan pada diri percayalah kata hati. Hati tk pernah menipu. Kalau hati bagai nak tercarik carik hati berkata ya Jue, awak bukan permainkan cinta Nadra. Awak bebetol cintakan Nadra tapi cinta awak yang salah. Dan akhirnya segalanya menjadi kesalahan awak jue. YA! Pesan pada hati cuba jangan sakit sangat. Ade jua Nadra memberi sejuta kenangan pada diri. Ade jua sesuatu yang tk terlintas di fikiran akan jadi simbol bertapa awak cintakn insan bernama Nadra Ruba'i. Tabahlah hati. Tabahlah selagi bayi tidak melihat dunia ini. Tabah lah.. 



0 Budak Comel:

Post a Comment