>

Doktor, saya berat


Salam.. 

Pernah tk rase badan naik? Mesti penah kan? Saye tk pernah! Hahaha.. Percaye tk? Percayelah whai kalian. Paling berat pon saye 43kg. Itu berat sebelum saya pregnant. Bile pregnant ni alahai tk sanggup nak cakap dah. Makan tu bukan tk ingat tapi memang di galakkan kot. Hahaha.. Baby makan okeyh. Kite pon makan jelaa.. Hahaha.. 



Latest buat pemeriksaan rutin ni memang tk suke lah. Memacam lak doktor tu paling malas nak layan. Lagi kalau paras gula tu jap okeyh kejap tk. Memang kene injection gak lah. Tu bab pling tk suke! Tapi suke tengok baby gerak comel je. Hehehe.. Last tengok berat seblm ni 58 something kot. Tau sekarang dah 60kg!! 30kg dari berat asal dulu. Huaaa.. Berat nye macam tk caye je. Doktor kate itu bagus. Dalam hati kate bagus apenye berat macam panda ni? Hahaha.. Dah mata panda tu cukuplah eh. Hahaha.. Takpe lah asalkan baby sehat. (Ayat sedapkan hati) hahaha.. 



0 Budak Comel:

Post a Comment