>

Dear Nadra Ruba'i Part II


Salam.. 

Nampak tk obses saye ngan awak kan? Maaf Nanad. Maaf sayang. Saye rinduuu.. Semua orang pon boikot saye kan. Semua orang kate saye tipu. Dengan nama Allah saye bersumpah pada awak kali ke-2 yang saye tk tipu awak pon pasal kandungan saye. Kali pertama awak ingat saye bersumpah sebab ape? Ingatkan kat villa malam tu. Lepas tu awak ciom kedua dua pipi saye. Saye nk nangis tau. Tapi saye tengok awak sangat risau. Saye kesan kerisauan awak memang tk boleh nak sorok langsung. Saye tahan airmata saye, saye kate saye okeyh. Saye tk menyesal. Saye okeyh awak jangan risau. Awak tetap risau. Sampai awak taknak balik sebab nak pastikan saye bebetol okeyh. Saye nak sedapkan hati awak. Saye tau saye tenangkan awak. Padahal jiwa saye berkocak sendiri. Saye kate balik lah dah lewat ni esok awak datang saye pasti okeyh. Awak tengok saye tak lepas. Saye ingat lagi cane awak duduk tengok saye. Saye tetap paksa awak balik sebab saye dah sangat tk larat nak tahan tangis saye. Saye tau mase awak ciom saye awak bole rase bahang pipi saye sebab saye sendiri pon rase. Tapi kenapa lepas semua tu awak bole lagi tk percayekan saye? Padahal hati awak kate lain? Awak ingat last time awak call saye? Tu kli kedua saye sumpah dengan awak wlaupun mase tu saye tkde depan awak. Tapi saye berckp betol saye bebetol dlm situasi yang tk terjangka dek kita. Malahan awak sendiri pon tk terfikir smpai awak kate "gugurkn anak tu. Minum arak gugurkn anak tu" bole saye mengucap panjang sebab tk pernah terdetik di hati saye awak yang saye kenal berkata mcm tkde agama. Wlaupun pada orang lain awak mcm yg dorang tau, saya and awak sendiri tau awak cane. Tk perlu saye bukak citer panjang sebab awak sndiri pon kate "awak ade semua bukti saye" haa.. Awka tau pon. Awak tau saye ade semua kan? Dari memula kite buat tu smpai last skali semua saye ade. Saye bole je guna nk musnahkn awak tapi bole ke saye buat camtu dengan awak orang yang saye sayangkn lebih dari nyawa saye. Klau pon saye terpksa merangkak nak hidup terbuang ni tkde pulak saye susahkn awak macam awak dah buat pada saye and baby kita. Saye masih punya hati wlaupun saye sejaht jahat manusia yg awak kenal pon. Tk snggup nk teruskan sedih melampau dah saye menaip skrg


 

0 Budak Comel:

Post a Comment