>

Nur Fathiha Khairul Anuar

Salam..

Anda Muslimah yang suka bergaya?. Inginkan koleksi tudung dan jubah yang sangat cantik dan menarik? Jom follow gaya Nur Fathiha Khairul Anuar Bukan iklan ajak shopping tau. Nak ajak camner nak berfesyen. Hihihi.. Dia ni sentiasa up to date dengan fesyen² terkini tetapi masih mengekalkan batasan sebagai seorang muslimah yang sejati. Saye suka cita rasa fesyen dye. Memang kena sangat tambahan dye ni tinggi lampai. Jeles lah ngan orang tinggi ni. Pakai ape pon nampak cantik lagi lah kalau orang tu memang dah sedia cantek.

Teha & Nadra
Cantik kan Teha ni. Haa.. Bila menyentuh tentang kecantikan ni, terlalu subjektif. Kadang pada mata kita cantik, tidak pada mata org lain. Kadang ada yang kurang cantik tapi dek personalitinyer yang baik membuatkan ianya jadi cantik. Tapi jika Allah dah kurniakan kecantikan ditambah dengan peribadi yang baik, busana yang cantik. Maka bertambahlah kecantikannya. Begitu gak si Teha ni. Dye ni cantik and baik, kite tk kenal dye pon dye elok je berkenalan ngan kite. Dalam ramai² family Nanad, Teha orang pertama yang nak berkenalan ngan kite. Eee! Seronoknye memula kenal dye sebab dye tk buat kite segan terus je gurau² macam lame kenal. Peramah eh Teha. Lagi best dye ni die hard kpop fans and dye suke  Infinite

Dear Teha, Thank you for our friendship for it means so much to me, your compassion and understanding and loving ways you share so free. You is the most Happy-Go-Lucky person I've ever met. Someone who is generally easygoing and carefree. Paling penting awak seorang yang friendly. I'm sorry I'm not pretty as Qhiz yang awak kenal. Awak mesti kecewa ngan kite kan. Ape pon tanggapan awak dengan kite sekarang kite harap awak maafkanlah kite. Maaf kite tk jadi kawan yang baik. Tapi kite suke kawan ngan awak. Kite suke segaalanye tentang awak. Kite bagitau kat baby dalam perut kite dye ade Aunty yang menjadi kesukaan kite. Teha, Maaf tk jadi orang yang baik tapi terima kasih sebab sudi dengar cerita kite. Pada asalnye kite harap awak je yang faham kite. Tapi kite salah eh teha, takde yang faham kite. Tapi kite tk salahkan awak sebab tu salah kite.

Nur Fathiha Khairul Anuar
Tapi kite suke tengok awak ade boyfiend sebab selama kite kenal awak, kite tk pernah tengok atau awak tk pernah cakap pasal boyfriend. Sekarang tengok awak happy je. Kite tumpang happy untuk awak jugak eh. Kite tk tau nak cakap ape kat awak sebab dalam ramai² orang yang rapat ngan kite paling rase bersalah ngan awak. Tengok awak block kite kat SNS pon kite sedih tau sebab kite tau awak tknak dah jadi kawan kite. Kite je sibuk kacau awak nak jadi kawan awak kan. Takpe lepas ni kite tk dah tk kacau awak dah. Mase tu nanti awak takyah ar block kite kat SNS lagi sebab kite pon tkkan wujud lagi kat muka bumi ni. Dear teha, kite sayang awak tau. Maafkan kite eh selama awak kenal kite. Kite tk pernah lupe awak baik ngan kite tau. Kite doakan awak happy even nanti kite tak boleh tengok awak yang cantik bergaya lagi. Kite suke tengok awak :)



0 Budak Comel:

Post a Comment