>

Ndana Ruba'i


Salam..

Jom mari berkenalan dengan Ndana Ruba'i aka Anne or Nana.Kite panggil dye Anne. Ni adik bongsu Nadra Ruba'i. Berusia 16 tahun and of course dye comel macam Abg Nad dye. Siyes, first time tengok pic dye terus bagitau kat Nanad "Muke Anne copy paste muke awak. Dye Nadra versi pompuan" Hahaha.. Nad apelagi bantai gelak siap cakap kuangasam lagi. Hahaha.. Tadaaa..


Haa.. Kan dah cakap dye sebijik macam Nanad kan. Saye ngan si adik ni takde lah rapat mane. Tapi kite masih punye cerita share bersama kan Anne. Satu saye suke tentang dye, dye tk kisah awak camner semua dye okeyh je. Nanad pon jarang cite tentang dye sebab yelaa budak en keje dye kat sekolah buat keje sekolah and yeah she's big fan D-Dragon auww.. Salah satu topik borak ngan dye ni D--Dragon. Kalau ade lain rahsia lah ye. Saye simpan dalam perut. Hehehe.. Dan paling best dye reti buat Sushi lah. Kalah kite. Mengidam betul tengok Sushi yang dye buat. Takpe lah makan dalam mimpi. Hehehe..

Dear Anne, first at all thanks for being there. You know what I means kan. Even tho Anne dah tk borak ngan kite sekarang tapi kite hargai kehadiran Anne. Kite suke Anne macam tu. Sedikit sebanyak Anne buat beban kat bahu kite ni kurang satu. Untuk itu hanya Allah mampu membalas tau dear sis. Thanks sis. Anne, belajar baik² tau sis. Tknak ar nangis² sendirian memalam tau. Jangan rase Anne keseorangan sebab Anne ade Ibu, akak² and abg² and kawan²  AnneAnne share ngan dorang ape je masalah Anne. Your mom she's your everything right and she always there dear sis. Sebelum ni pon abg nad pernah kate dye selalu ade untuk adik² dye. 


Ndana Ruba'i
Maafkan akak ey Anne. Akak bagitau ni sebab akak sedih bace status Anne. Akak nak je borak ngan Anne macam dulu² tapi akak tau pasti Anne takkan layan akak. So, ni akak bagi nasihat je. Mungkin pada awak akak tk layak nak nasihat Anne, tapi akak nak nasihat jugak. Ni mungkin nasihat terakhir akak buat AnneAnne selalu macam ade masalah kat sekolah, Anne tk suke suasana persekitaran kat sekolah baru, Anne rindu kawan² kat sekolah lame. Anne, adekala kite tk suke something kite kene jugak hadapi bende tu. Anne boleh dear sis. Kalau Anne nak berjaya Anne kene hadapi walaupun susah and payah nye nak layan assigment yang berlambak, masalah kawan² and masalah²  yang lain. 
Ape pon akak doakan yang terbaik untuk Anne. Walaupun akak tk pernah jumpe Anne tapi akak tau Anne baik. Baik macam Abg Nad awak. Thanks once again dear sis. Akak sayang Anne tau sis. Akak sayang Anne semua sebab pada akak Anne ngan adik beradik semua macam family akak. Maafkan akak eh sis. Akak mungkin tk panjang umur nak jumpe Anne. Tapi akak nak tengok Anne berjaya dengan cita²  Anne. Semoga berjaya and berbahagia dear sis. 



0 Budak Comel:

Post a Comment