>

Haikal Zaidi


Salam..

Nak kenal dengan seorang yang murah dengan senyuman tk? Hehehe.. Mai²  saye kenalkan Haikal Zaidi. Oranngnye memang mesra alam bunian. Opps! Sorry Haiqel. Muda lagi baru 20 kalau tk silap. Selama ni kenal dye pada name je. Tk pernah jumpe. Tengok jumpe kemain peramah and mesra alam orangnye. Suke² . Hahaha.. Saye suke orang macam awak ni haiqel. Stress pon hilang sehh. 

Haiqel & Nad
Haa.. Senyuman haiqel tu kalau boleh memang nak sampai ke telinga kan. Hahaha.. Nanad pulak tk habis dengan muncung mahal dye. Hehehe.. First time jumpe haiqel ni memang senyum memanjang tapi segan sehh nak cakap ngan dye sebab memang tk tau nak borak ape. Dye tk kenal pon kite kan. Hahaha.. Tapi dye layan gak dengan baik kan. Terima kasih hantar ke airport. Hehehe..

Haikal Zaidi
Dear Haiqel, Selama awak kenal saye kalau ade silap salah saye sakit terguris saye kat awak, maafkan saye eh. Saye suke kenal awak. Terima kasih sebab layan tweet saye even saye rase awak tk kenal or maybe tk ingat saye kot. Awak pon burung hantu macam saye payah nak tido malam kan. Tapi saye tk liat bangun pagi tau. Hahaha.. Kekadang tengok awak reply tweet saye hilang stress saye 5 minit. Hahaha.. Siyes haiqel, maybe hati saye rase awak sepupu baik nad mesti sedikit sebanyak ade kesan kat saye. Saye tk boleh nak contact nad, tapi dengan ade orang macam awak ringan sikit beban perasaan. Tau tu pon dah lebih dari cukup tau. Haiqel tk perlu buat ape pon saye dah lega tengok awak 'hadir' kat noti twitter saye. Terima kasih haiqel. Seronok jumpe awak, kenal ngan awak and tweet ngan awak. Mungkin saye tkkan jumpe awak lagi. Saye dah penat kot nak hidup lagi. Huhuhu.. Tapi tak penat tengok orang tweet lapar and makan tk ajak ni. Hahaha.. Awak asyik lapar je kat twitter eh. Lepas tu makan tahap hati kenyang tk ingat orang. hahaha..  Baby dalam perut kite pon ikut lapar lah haiqel. Hahaha.. 

Ape pon haiqel, kite ade bace tweet awak nak rase laksa sarawak. Ade niat di hati ni nak bagi awak makan laksa cume kite agak jauh je. Kite terer masak laksa ni. Sekali haiqel try pasti nak lagi. InsyaAllah sebelum menutup mate saye harap hajat saye tu kesampaian. Amin.. Doakan eh haiqel. Thanks budak murah senyuman. Banyak sedekah awak tau. Banyak pahala awak. Stay smile tkmo sedih² . Hehehe..



0 Budak Comel:

Post a Comment