>

Syafa Wani


Hello..


Entri sebelom melelapkan mata. Nak share dengan uols serba sikit tentang budak comel angat. Hahaha.. "ngade eh kak" nanti dye mesti kate camtu. Hahaha.. Okay sambung. Memang ramai budak comel yang kenal saye. Eh salah, yang saye kenal. Saye tak bermaksud nak riak kat sini. Cuma.. cuma.. da takdir terima jela. Semua yang saye kenal comei comei belaka. Termasuklah awak, awak dan awak yang baca ni. Bangga ahh? Hehehe.. 

Okay mari berkenalan. Nama diberi Syafa Wani. Cantek eh name dye. Menurut Uncle Google 
Syafa/shifa' : Penawar
Wani : Mutiara
Maksud yang baik , Alhamdulillah. Dye ni lebih selesa dipanggil 'Syafa'. Umur? Budak lagi baru 19tahun. Err~ status, masih belum berumah tangga jangan risau. Kalau dye nak kawen nanti dye jemput lah saye. Setakat ni takde kad jemputan dari dye so belum lagi la tuu. Tapi mungkin da ada calon. And bukan single. Tanye empun badan di Twitter beliau. Hehehe..


Bercerita mengenai detik perkenalan kteorang, memang tak best sangat sebab semua dari salah faham. Eh, pulak kan? Hahaha.. Dah lupekan jelaa. Ape pon, saye nak cite budak ni baik orangnye. Selalu je cakap " Akak nak share something share je ngan syafa" See, fikir akal logik saye yang di panggil akak ni pon takde fikiran matang macam dye ni. Padahal dye 19tahun je berbeza dengan saye yang 26tahun. Betol orang kate kematangan sebenarnya bukan terletak pada angka usia kita. 

Syafa, thanks tau sebab jadi kawan akak. Terima kasih banyak banyak sebab sampai sekarang syafa masih ada disisi akak, mendengar segala cerita best, sedih, bosan, poyo akak.. TERIMA KASIH BANYAK BANYAK! Akak sayang syafa tau. Semoga sentiasa di bawah lindunganNYA. Amin..


0 Budak Comel:

Post a Comment