>

Iskandar Khairul Anuar


Hello..

Iskandar Khairul Anuar
Meet Iskandar Oppa. Hahaha.. Macam comel je kan. Caye lah dye memang comel vs sikit gedik ar. Cume sejak akhir ni dah jarang sangat dye ngan gedik ngan saye. Rinduuu.. Jue rindu tau nak borak ngan Is macam dulu-dulu. Hurm.. Dah bole stop kejap sedih eh. Sape nak kenal dye angkat kaki please sebab dye setia orangnye. Tapi takde gf auww.. Ngorat bole kot. P tanye kat tuan punye badan di Twitter nye. Hahaha..

Cop! Cop! Nape lak 'Iskandar Oppa' ?? Mesti uols fikir dye kpop fans kan. Sorry sebab uols silap sama sekali. Hahaha.. Dye tak layan sangat kpop ni tapi dye suke kpop stylish. Terutamanye G-Dragon. Nak tengok style dye p follow Instagram dye. Sorry takleh bagi link dye block kite atas sebab yang takleh dielakkan. hehehe.. Nangis jap. sobsobsob. Hahaha.. Tapi mane lak dapat gamba dye ni? Alaa sebelum ni dah save kat phone. Sorry ye Is. hikhikhik..

Ni muke gedik katenye. hahaha..
 Umur bape? Oh, Dye baru 21 lah. Dye pon masih study. Muda lagi jangan ajak kahwin please. Hahaha.. Kalau tanye sape kawan terbaik pernah ade bole saye katekan dye ni yang terbaik. Kite kenal Is dari Nanad sebab dorang sepupu. Close cousin lagi tu. Tapi dye ni paling sporting antara semua orang. Dye baik sangat kot. Bole dikatakan teman kala suka duka. Sangat memahami. Cer bace tweet dye dah tau orangnye camner. Tapi sekarang ni dye dah berubah sikit. Sikit jelaa. Tu pon sebab saye sendiri yang buat perangai hurm.

Iskandar, thanks tau sebab jadi kawan yang baik selama ni. Thanks gak sebab pinjamkan telinga untuk dengar masalah jue. Jue tau Is pon da rasa terbeban. Ada rasa mualkan bila jadi tempat jue mengadu. Ada rasa nak larikan diri kan tapi Is stay gak kat situ. Thanks tau Is. Lagi terharu mase Is sanggup g jumpe jue mase kat Muar. Hujan lak tu and Is tak kenal pon Jue sape. Jue takkan lupekan gak malam Is tolong jue. Banyak sangat Is tolong jue padahal jue takde pon tolong Is ape pon kan. Takpe kalau perlukan pertolongan Jue bantu dengan besar hati tau Is. Just cakap je InsyaAllah kalau boleh jue bantu sedaya upaya okeyh.

Terdetik di hati ni masih ade rupenye insan mulia ni. Terima kasih Ya Allah temukan saye dengan insan mulia ni. Semoga Allah merahmati awak dunia akhirat Iskandar. Terima kasih tau Is, untuk segalanya. Cuma jue rindukan is yang dulu yang gedik tu. Hahaha.. Keadaan dah merubah segalanye. Berharap ianya tidak selamanya. Jadi kawan jue sampai akhir hayat tau. Is kawan terbaik! Terima Kasih ISKANDAR K.A


0 Budak Comel:

Post a Comment